Om Sidan

cykeltrainer-tipsDet är inte alltid så lätt att få loss lite tid till träning med cykel, det är inte alltid bara att ge sig ut när man t.ex. har barn eller om vädret inte tillåter det och vi alla vet hur det är att träna på spinningcyklar. Det är helt enkelt inte alls samma känsla.

Jag var väldigt skeptig till cykeltrainers förr men efter att ha provat en för några år sedan hos en god vän fick jag snabbt upp mitt intresse med dessa underbara produkter. Nu när man har blivit äldre med barn och så vidare har det blivit mycket svårare att få till sin träningstid man behöver men med en cykeltrainer har min träning blivit betydligt bättre men även enklare.

Det fina med detta system är att det aldrig är något problem med att få till tiden till träningen men man slipper även ge sig ut i tvivelaktigt väder och framförallt så tränar man på den cykeln som man faktiskt använder vid t.ex. tävlingar.

Det är en helt annan värld som öppnas upp med en bra cykeltrainer och mitt tips är att faktiskt lägga lite pengar på ett riktigt bra system för de lite dyrare kring 3000:- låter betydligt mindre än de billigare för 1500. Det är något jag själv har fått erfara.

Målet med hemsidan

Målet med hemsidan är att hjälpa nya personer med diverse olika frågor king köpet av en cykeltrainer för det är inte helt enkelt kring vilka modeller som är bra och vilka som rekommenderas. Det finns cykeltrainers för upp till närmare 15000 kronor men är det något som man verkligen behöver när det finns betydligt billigare och det är några av de frågor som besvaras på denna hemsidan.

Du kommer kunna hitta tips på specifika produkter på hemsidan och vart du kan hitta dessa till bra priser. Det finns även några guider kring vad man bör tänka på samt tips inför träningen med cykeltrainer.

Partners

Se över våra partners och länktips

Kommentarer inaktiverade.